Čtvrtý koncert, podruhé v klubu AMFORA. (18.02.1999)


Po příchodu do Amfory jsem zjistila, že je uvnitř neobvykle plno. Nebylo si kam sednout, lidi posedávali i po zemi. Koncert začala okolo 20. hodiny předkapela.To se projevilo i na zájmu lidí o jejich hudbu, nebyl zrovna valný. Celá předkapela, mi přišlo, byla celkem mimo rytmus, jako by se ani nedokázali shodnout Zpěvák si tam něco brumlal pod vousy, takže mu nebylo zrovna rozumět. Možná v tom hrála i velkou roli tréma, ale nevypadali na to, že hrajou prvně. Dá se to zhodnotit stručně hrůza, děs.

Pak přišli na řadu Pampelišky. Kapela nastoupila ve své stálé sestavě. Maníci z kapely vypadali zajímavě a jejich nádobíčko docela nebezpečně. Hned první song mi napověděl, že by tenhle koncert mohl stát opravdu za to. Rozjezd měli takový vlažný, ale postupem času byli zajímavější a lepší. Pampelišky hráli s obrovskou chutí a elánem.V podstatě od prvních tónů se dá říct, že byli skvělí, takže strhli i pár lidiček, kteří nebyli buchty k tanci. Pampelišky zahráli ještě přídavek a z pódia odcházeli splavení dát si pivčo.

K tomuhle koncertu bohužel nejsou fotky. Ale snad si to dokážete představit.


Hodnocení: 8/9

Prostředí, kde se koncert nacházel, bylo nic moc. U baru se nedalo kromě piva a ferneta sehnat nic, co by obsahovalo trošku alkoholu. Jinak se dá koncert zhodnotit jako povedený.